Creativity

Een belevenis vast leggen op de gevoelige plaat, zoals evenementen en theatershows, voor een tastbare herinnering. Voor marketing doeleinden gebruiken we beeld (vormgeving, fotografie en/of video) in combinatie met tekst. De ‘klik’ die bij uw bedrijf past. 


Fotografie

Portret


Vormgeving

Marketing / PR / Huisstijl


Video

Beeld zegt meer dan 1000 woorden.

De combinatie van productie, vormgeving, camera en editing zorgen er voor dat we uw video naar een hoger niveau kunnen brengen. Uw tastbare herinnering.

Mijn LoopbaanCoach [promotionele video] (2015)
De Loopbaangroep is een organisatie die zich sterkt maakt ten behoeve van de ontwikkeling van leerlingen door vernieuwde manieren te bedenken om de loopbaanoriëntatie en -begeleiding (LOB) sterker te maken. Zo werd in 2015 een applicatie gelanceerd genaamd de LoobaanCoach. Een applicatie ten behoeve van het LOB traject waarbij de leerlingen zelf een profiel kunnen maken en updaten, om op die manier zelf je loopbaanontwikkeling te volgen en te vergroten.

De mooiste dag van Asha & Peter [trouwreportage] 2015
Op 02.10.2015 gaven Asha & Peter elkaar het ja-woord. Om de mooiste dag van hun leven meer dan een herinnering te laten worden, volgde ik hen vanaf het moment dat Asha’s haar en make-up werden gedaan tot het moment dat het bruidspaar het feest verliet en ging genieten van de huwelijksnacht. Alle elementen van de jurk, het stadhuis, de kerk, fotorapportage en het feest komen aanbod in deze (kortere) versie van de mooiste dag van Asha & Peter.

Totaal Belevenis (2015)
Totaal Belevenis is een concept ontwikkeld en geproduceerd door Robyn Pierson. Totaal Belevenis maakt gebruik van transmedia storytelling in de theater sector. Transmedia storytelling is een relatief nieuwe manier van het verbreden van een belevenis. Deze manier wordt inmiddels vaak gebruikt bij films en (video)games, echter wordt theater niet als een mogelijk platform gezien. Juist om deze laatste reden heb ik Totaal Belevenis ontwikkeld om te laten zien dat bij een theatervoorstelling er ook gebruik gemaakt kan worden van transmedia storytelling. De volgende video geeft kort weer hoe Totaal Belevenis in zijn werk gaat.
Opmerking: de rechten van ‘Totaal Belevenis’ liggen bij Robyn Pierson Productions en zonder toestemming mag het materiaal niet worden gebruikt.

De volgende video’s zijn ontwikkeld voordat Robyn Pierson Productions bestond in samenwerking met verschillende freelancers/studenten.

RECAPP [concept ontwikkeling] (2015)
RECAPP is een concept dat ontwikkeld is door Lisa den Boer, Dimph de Feijter, Jeffrey van Herwijnen, Loes Ketelaars en Robyn Pierson. RECAPP is een online platform waar de spelers video’s uploaden die gerelateerd zijn aan de dagelijkse/wekelijkse challenges. De spelers vormen met elkaar een community en stemmen op elkaars video om zo elkaar te steunen. Elke week wordt er een liveshow uitgezonden waarbij de meest creatiefste, populairste, of interessantste video’s worden uitgezonden. Tegelijkertijd kunnen de spelers van RECAPP deze liveshow overal kijken [website of applicatie] en maken ze met elkaar het programma. Dit concept is ontwikkeld door de grote stijging van het gebruik van mobiele apparaten tijdens het kijken van reguliere televisie [via een televisie toestel]. 80% van de televisie kijkers geeft aan met andere dingen bezig te zijn tijdens het ‘kijken’ naar de tv. Door RECAPP kunnen de kijkers zelf beslissen wat ze willen zien op het online platform en tijdens de liveshow kan hun keuze de doorslag geven tot het uitzenden van een bepaalde video. De onderstaande video is een pilot aflevering van RECAPP.

Edwin zoekt Fortuyn [vierdelige TV-serie] (2012)
Edwin zoekt Fortuyn is een televisie programma geproduceerd door IDTV voor de AVRO. Het programma laat Edwin Fortuyn zien in zijn zoektocht naar verhalen over zijn oom, de in 2002 vermoorde politicus, Pim Fortuyn. Het programma laat de leuke, maar ook minder leuke momenten van het leven van Pim zien. Het hele land had een mening over Pim Fortuyn. Een positieve, maar ook vaak negatieve mening. Edwin gaat samen met presentator Art Rooijakkers langs bij bekende en minder bekende Nederlanders om te luisteren naar hun verhalen over Edwin’s ome Pim. Een programma met vaak een lach en soms een traan.

Alice [korte film] (2011)
Alice is een korte film geproduceerd door Robyn Pierson [regisseuse], Daphne van den Berg [camera], Jochem Jacobs [editor], Rian Moonen [producent], Kasper Vrolijk.

Alice is een film over een jonge vrouw waarbij alles vanaf het moment dat ze wakker wordt mis gaat. Ze kan haar vinger niet op het probleem leggen, maar merkt tijdens de gehele dag dat er dingen anders zijn dan normaal. Een korte film met een open einde die gemakkelijk in te vullen is door de kijker.

CU Arizona [live-on-tape news] (2010)
CU Arizona is een televisie programma opgenomen de Verenigde Staten, in de staat Arizona. Als student International Media and Entertainment Management krijg je de optie op deel te nemen aan een 3-weeks programma op de Northern Arizona University. Tijdens deze periode krijg je lessen in filmen en editten, schrijven en dat alles kun je in praktijk brengen tijdens de studio lessen. Mijn bijdrage aan de CU Arizona is presentatie van item# 1 (Out of Africa), camera vrouw #2 tijdens de live-on-tape-show, het logo van CU Arizona en de zogeheten ‘lower third’ (een balk waarop de naam van de persoon in beeld vermeld is).

Pandemic [documentaire] (2009)
Pandemic is een documentaire geproduceerd door Patrick de Groot [producer], Mathijs van der Korft [research], Wendy Meijering [research], Robyn Pierson [research], Chris Wenting [editor], Stephan Weijers [research]. Deze documentaire is geproduceerd tijdens een semester van de opleiding International Media and Entertainment Management. Pandemic demonstreert wat er zal gebeuren in Nederland als er een pandemie uitbreekt.

http://vimeo.com/5348950

Benieuwd naar onze andere projecten? Ga dan naar…