I cannot stop fighting.

Posted by on 19 april 2016

Soms gebeuren er dingen die je niet ziet aankomen…

Zo stapte ik in december samen met 12 andere spelers in een nieuw avontuur: de Broadway-hit Spring Awakening op de planken zetten! Het process liep jammer genoeg niet zoals gepland, met als diepste dal dat de regisseur de handdoek in de ring gooide…

Gelukkig kreeg ik de kans van de artistiek leider om de leiding over te nemen, naast dat ik dus ook mee speel in deze voortelling. Samen met Laura Thomas (een andere speler) pakte ik deze kans aan en hebben we samen een plan geschreven om weer het proces weer terug op de rails te brengen. Samen hebben we gekeken naar wat de doelen zijn per scène, wat is de boodschap en hoe kunnen we dit het beste overbrengen. Zo is er veel individuele aandacht voor de spelers en kunnen ze allemaal groeien.

Afgelopen weekend was er een met een spannend randje: het repetitieweekend. Tijdens dit weekend gingen we alle nummers en scènes (waarvan we sommige maar één keer gespeeld hadden) achter elkaar zetten. Na een zwaar en lang weekend hebben we de eerste doorloop gespeeld – met alle solo’s, koornummers en choreografie – en wat ben ik trots op iedereen! We kregen mooie feedback waar we nu de komende 5 weken aan kunnen werken.

Ik weet het zeker: wij gaan er komen met een prachtige voorstelling. Alle negatieve momenten en tegenslagen hebben er eigenlijk alleen maar voor gezorgd dat wij nog gemotiveerder werden om dit project tot een succes te brengen! Samen staan we sterk, samen maken we een geweldige voorstelling.

Spring Awakening is te 27-28 mei te zien in Podium Bloos. Kaarten via www.nhtvtheater.nl

Posted in: Uncategorized

Comments

Be the first to comment.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Simple Business by Nimbus Themes
Powered by WordPress