And we’re rolling!

In de afgelopen periode heb ik veel mooie projecten mogen afronden! Het was een feestje, waar ik jullie graag van op de hoogte stel.

Zoals ik in het vorige bericht al liet weten heb ik een musical geregisseerd bij NHTV Theater in Breda. Het was een heftig traject – waarbij het al lastig genoeg is om de leiding van iemand anders over te nemen – maar samen met de andere spelers hebben we er een sterke show van gemaakt! Het bestuur van de theatervereniging heeft zelfs het vertrouwen zo duidelijk uitgesproken door ons aan te melden voor de Amateur Musical Awards. In oktober is de uitreiking, dus we zijn erg benieuwd of de professionals uit de musical wereld onze voorstelling ook konden waarderen! Nog even afwachten dus!

Daarnaast was ik sinds mei 2016 druk bezig bij Festival Mundial waar ik productioneel hielp bij een samenwerkingsproject tussen het festival en Fontys Hogescholen. Buiten deze werkzaamheden was ik actief tijdens de op- en afbouw van het festival en tevens als locatie manager tijdens het festival zelf. Een project waar ik enorm van heb genoten. Vooral aankomen op dag #1 en zien dat er nog haast niets staat en 5 dagen later staat er een festival met een duidelijke sfeer waar ik actief een bijdrage aan heb gegeven. Een ervaring die ik hopelijk nog jaren mag herhalen!

Ieder jaar kun je eind juli de grootste kermis van de Benelux bezoeken. Van 21-31 juli 2016 was het weer zo ver: de Tilburgse Kermis. Het is 10 dagen feest in Tilburg en zeker als je bij Kermis FM meewerkt! De stichting Kermis FM is het gehele jaar bezig om te kijken hoe weer kunnen groeien t.o.v. het voorgaande jaar en het is aan de eindredacteuren/producers om deze ideeën om te vormen tot een uitvoerbaar plan. Dit jaar was ik actief als eindredacteur bij TV voor het programma ‘Zoek de Munt’ en de ‘Yolo Show’. Het was een feestje om na de maanden van voorbereidingen, in totaal 9  afleveringen te mogen maken!

Al met al was het een periode met veel gekte, drukte en plezier! Ik heb genoten en kijk volle zin naar de nieuwe uitdagingen!