Terug naar de Spoorzone

2016. Eerste kennismaking met Festival Mundial als productie freelancer. Het was een warm welkom en de liefde voor dit festival werd alleen maar groter. Wij waren actief binnen deco tijdens de op- en afbouw periode, maar tijdens het festival verantwoordelijk voor 50% van het terrein als locatie manager.

2017. De eigenaren van Festival Mundial hebben het stokje overgegeven aan twee bekende van het festival. Met een nieuwe visie werd het familie festival, meer een (jong)volwassenen festival. Dit keer waren wij pas aanwezig tijdens het evenement zelf. Ook beklede wij een andere functie, namelijk die als stage manager (van de theatrale acts).

2018. Het treurige nieuws kwam naar buiten dat het van oorsprong familie festival, Festival Mundial, failliet verklaard was. Ook tijdens de 2018 editie waren wij aanwezig als stage manager (van de theatrale acts) actief. Dit festival heeft ons mooie kansen gegeven, wij hebben tijd en liefde erin gestoken, des te pijnlijker is het dat ook wij een financiële schade hebben geleden door het faillissement. 

2019. Nieuwe zomer, nieuwe kansen. Het bedrijf dat in 2017 stokje van Festival Mundial doorgaf aan de nieuwe eigenaren, besloot los van Mundial door te gaan onder een andere naam: Montopinto, creativity with a view. Ze zijn vooral actief in het bedrijfsleven, waar ze prachtige evenementen organiseren. In augustus werden wij gevraagd om te assisteren voor de opbouw van Fonty’s Purple Festival (de grand finale van de introductie week 2019). Van het decoreren van de locatie tot het verplaatsen van dranghekken als site crew, niets was te gek. 

Zo zie je maar weer, alles gaat zo als het gaat. Zolang je met passie leeft (privé en werk) komt alles op goed.